Welkom bij eetcafé de Basuin

Uiteten in de unieke en levendige buurt Huizum west in Leeuwarden. Eetcafé / Cafetaria De Basuin is gelegen in deze mooie wijk en ligt op het kruispunt van de Nieuwe Hollanderdijk en de Leeuwarderstraat, aan de rand van de wel bekende Hollanderwijk.

Een klein en gezellig eetcafé in een mooi gerenoveerd en verbouwd pand. Waar vroeger de molen in volle glorie stond, staat nu een knus eetcafé met dezelfde naam, ‘de Basuin’.

Een zeer gevarieerde menukaart van heerlijke gerechten, voor lunch en diner. Van de lekkerste verse vis tot heerlijk mals vlees. Laat u verrassen in de wijk Huizum west in Leeuwarden bij eetcafé de Basuin!

We willen er een mooi bedrijf van maken waar de echte Hollandse kost op de menukaart staat. En dan bedoel ik: gekookte aardappelen, goed gebakken aardappelen en echte hamburgers die niet van je broodje afwaaien.’

Naast het eetcafé zijn wij ook cafetaria, voor de snelle trek, een lekker frietje voor thuis of in de zomer een ijsje.

Reserveer uw tafel: 058 843 46 65 of 06 227 703 89

Ook kunt u onze gerechten meenemen voor thuis, heeft u haast en weet u van te voren al wat u wilt eten, neem dan contact op dan zorgen wij dat het klaar staat op de afgesproken tijd.

Parkeer mogelijkheden zijn er genoeg in de buurt van het eetcafé.